Despre mine

"Life is like a camera: focus on what's important and you'll capture it perfectly"

Buna! Eu sunt Florina si vreau sa te invit in universul meu creativ! L-am umplut cu pasiune pentru fotografie, bucurie pentru ce e frumos si zambete pentru zilele speciale din viata ta.

M-am nascut in Bucuresti, Romania si momentan locuiesc in zona Düsseldorf, Germania. In 2012, cand mi-am luat diploma ca fotograf profesionist, am inceput sa exersez pe partea de protret alaturi de cateva dintre prietenele mele, care au jucat rolul de modele pentru ca eu sa pot exersa in liniste. Aproximativ un an mai tarziu, cand eram deja mutata de ceva timp in Germania, am folosit oportunitatea de a profesa ca si fotograf, pentru ca nu solicita limba la un nivel profesionist, insa imi dadea avantajul conversatiei zilnice in limba germana. In studiourile foto in care am lucrat, mi-am dezvoltat iubirea pentru fotografia de nunta, pentru fotografierea femeilor insarcinate si pentru fotografierea noilor nascuti. Pentru mine, aceste 3 categorii reprezinta o incercare de a captura evolutia naturala a unui cuplu in primii ani ca si familie.

O parte a jobului meu "de zi cu zi" consta in fotografierea produselor pe care firma in care lucrez le vinde, si anume diferite componente ale unor masinarii industriale pentru prelucrarea materialelor plastice. Prin aceste fotografii, ne construim prezenta web si ne consolidam imaginea vizuala pe standurile diferitelor expozitii din domeniu la care luam parte. Astfel s-a nascut pasiunea pentru fotografia de produs. Adevarata provocare este sa faci astfel de masinarii industriale sa arate atragator in fotografii, astfel ca atunci cand te confrunti cu produse de dimensiuni "normale" totul devine din nou natural. Ca parte a fotografiei de produs, pot spune ca iubesc cel mai mult fotografia de mood, pentru ca in acest cadru specific, imaginatia poate sa fie cat isi doreste de creativa.

Sunt o persoana amuzanta, cu sufletul deschis si cred cu convingere ca vei dori sa lucram impreuna daca:

  • uitandu-te prin pozele din categoria portofoliu, ti-a placut de ai vazut
  • iti pac imaginile "curate", editate decent

Daca iti doresti sa vezi mai mult din munca mea si ai un cont de Facebook sau de Instagram, fa-mi o "vizita" si acolo. Imi poti scrie un mesaj sau poti lasa un comentariu. Ma bucur mereu de feedback!

© 2021 Toate drepturile rezervate.