Servicii

Oricare ar fi evenimentul pentru care ai vrea sa colaboram, este foarte important sa discutam inainte ca acesta sa aiba loc. Este foarte important pentru mine sa inteleg ce asteptari ai de la un fotograf si cat timp am la dispozitie. Ma pot adapta cerintelor cele mai specifice si m-as bucura sa iti prezint pachetele mele de pret. Asadar...

... inainte de orice sedinta foto...

... o intalnire personala este neaparat necesara si pentru mine personal, foarte importanta! Astfel putem defini in liniste ce pachet foto este mai potrivit pentru tine.

Sunt specializaza pe:

Photo book

Iti aduci aminte de vremurile analog cand parintii nostrii developau filmele ca sa aiba toate pozele pe hartie si sa poata importi momentele frumoase alaturi de cei dragi? Eu inca mai cred ca o poza pe hartie este mai buna decat una pe telefon. De altfel, chiar am fotografiile din cele mai frumoase calatorii printate si sortate frumos in albume foto. Cred ca asta e una dintre cele mai bune cai de a iti pastra amintirile proaspete. Ca sa nu mai zic ca astfel poti reconstrui pagina cu pagina, poate colaj cu colaj, acele momente importante din zilele cele mai frumoase ale vietii tale.

Retusuri foto profesionale

Iti place o fotografie veche foarte mult, dar in cadru apar elemente care parca sun in plus? Sau poate ca fotografia este foarte veche si lipsesc parti din ea? Culorile ar putea fi putin mai naturale? Lasa-ma sa te ajut, vei fi surprins de rezultat!

Cadouri personalizate cu ajutorul fotografiilor tale

Vrei o fotografie speciala ca si tablou pe panza? Sau pe orice alt suport? Da-mi de veste.

Wallpapers

Nu ai motivul potrivit pentru biroul tau? Sau pentru camera ta? Sufragerie? Alege-ti motivul preferat din categoria Wallpaper si contacteaza-ma.

Daca iti doresti sa vezi mai mult din munca mea si ai un cont de Facebook sau de Instagram, fa-mi o "vizita" si acolo. Imi poti scrie un mesaj sau poti lasa un comentariu. Ma bucur mereu de feedback!

© 2021 Toate drepturile rezervate.